If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако е "прясно" маслото с добри миещи свойства, сваля нагара веднага и потъмняването е нормално за коли над 180 000 км..... следващата спирка е разтракване по следващата набутване. Ял съм я и тази попара.
Това което знам е ,че независимо от недостигнат пробег маслото не е желателно да кара повече от година.
97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....
компютърната няма да му каже шо харчи масло
както казах и мойта харчи, и на компютъра нишо в тая връзка неможе да излезе.....
ако пуши може би може да се каже нещо по определено, но ако не пуши ... сменяш маслото с друго, ако не се оправи си караш така докато почне да пуши и тогава сменяш сегменти
Пич,
досега карах 1.8 144Hp незвисимо от карането не пипаше маслото и стоеше бистро. На 2.0 която карам сега го цапа (стои черно) още на 500-600ния километър. Другото което е, дали ще карам със 130 или 180 все 11.1 11.3 / 100. Трябва ми някой да я диагностицира! какво ще каже6?
нали за това става дума или нещо оспамихме
97' Alfa Romeo 146 1.6 TS
.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....
На колко хиляди е колата. Това със компресията няма да помогне много тъй като може само маслообирателните сегменти да са заминали. Но наистина ако почернее бързо нещо не е във ред. На изправните бензинови двигатели маслото даже преди смяна е тъмно кафеникаво, даже на мойта е така, но иначе си хапва около 1.5 литра за 10 000 км.
Щом пуска чернилка има вероятност да се е затлачил и масления сепаратор. Само не съм много сигурен на твоя двигател последното дали не е по-различно от на 1,6ТС
Eй това за сепаратора е интересно. има резон в информацията която прочетох. Като дойде време за смяна маслото ще накарам сервиза да отворят и да изчистят. Благодаря за инфото.
Comment